Betonpumpák
Pumpa-mixerek
Mixerek
Stabil pumpák
Hibrid gépek
Betongyárak
Mixermosó rendszerek

Mixermosó rendszerek


A mixerkocsikban maradt, fel nem használt beton újrahasznosításához, újrafeldolgozásához speciális mixermosó berendezéseket kínálunk.

Az CIFA WASH és a CIFA AQUATECH rendszerek a megmaradt betont, kiválasztó csigák segítségével, különbontják kavicsra és cementes, iszapos vízre. Az így kiválasztott, átmosott kavics újra felhasználható a betongyártás során, míg a cementes víz speciális tartályokba folyik, ahol egyedi szűrőrendszer kiszűrik a szilárd anyagokat, és a megszűrt víz felhasználható a gyártás során, vagy a mixerkocsi elmosására.

A mixer mosók katalógusa ide kattintva érhető el.

Kérdés esetén keressen bizalommal.

Vissza a tetejére

SHARF Hungária Kft.

 

Telephely: 2800 Tatabánya 6048/13 Hrsz.
Telefon: +36 70 325 4762

 

 

Email: sharf@sharf.hu / technika@sharf.hu
Web: www.sharf.hu

A Sharf Hungária Kft. a CIFA hivatalos, kiemelt kereskedelmi partnere. A honlapon található tartalom a Sharf Hungária Kft. szellemi tulajdona. A Sharf Hungária Kft. fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A honlapon található információk és grafikai elemek sem egész, sem pedig részei nem publikálhatók és nem terjeszthetők a Sharf Hungária Kft. előzetes írásos engedélye nélkül.