Betonpumpák
Pumpa-mixerek
Mixerek
Stabil pumpák
Hibrid gépek
Betongyárak
Mixermosó rendszerek

Betongyárak


A CIFA by EUROMECC olasz gyártó több mint 40 év tapasztalattal kínál kulcsrakész megoldásokat a beton és cementgyártás területén. EUROMECC teljes egészében magára vállalja a tervezés és gyártás folyamatát és akár személyre szabott igények kielégítését is.

Kínálatunkba beletartoznak a mobil és a telepített készbeton gyárak, valamint betongyárak előregyártó üzemeknek. A nedves betongyárak rendelhetők ikertengelyes kényszerkeverővel vagy bolygókeverővel (ciklikus gyártáshoz), illetve folytonkeverővel is. Az adalékanyagok szállítása felhordó szállítószalaggal történik, de amennyiben kisebb alapterület áll rendelkezésre, úgy a silós (puttonyos) megoldást ajánljuk. Gyáraink felszerelhetők továbbá monolitikus vagy egyszerűbben szállítható osztható silókkal.

A termékkatalógus megtekintéséhez kattintson ide!

Kérdés esetén keressen bizalommal.

Vissza a tetejére!

SHARF Hungária Kft.

 

Telephely: 2800 Tatabánya 6048/13 Hrsz.
Telefon: +36(34)310-814 / +36(34)510-172

 

 

Email: sharf@sharf.hu / technika@sharf.hu
Web: www.sharf.hu

A Sharf Hungária Kft. a CIFA hivatalos, kiemelt kereskedelmi partnere. A honlapon található tartalom a Sharf Hungária Kft. szellemi tulajdona. A Sharf Hungária Kft. fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A honlapon található információk és grafikai elemek sem egész, sem pedig részei nem publikálhatók és nem terjeszthetők a Sharf Hungária Kft. előzetes írásos engedélye nélkül.