1990-ben alapított cégünk kezdetben elsődlegesen a magyar bányászatban már bevezetett Scharf szállító rendszerek kiszolgálásával, új berendezésekkel és alkatrészekkel történő ellátásával, illetve fejlesztésével foglalkoztunk. Hamarosan a mélyműveléses bányászati technológiához (fejtés, biztosítás, szállítás) szükséges egyéb gépek, berendezések forgalmazása és alkatrész ellátása is tevékenységi körünk része lett. Így a hazai bányászat egyik jelentős és megbízható beszállítójává váltunk.

Cégünk közel 30 éves fennállása alatt rengeteget fejlődött és folyamatosan újabb tevékenységekkel bővült. 1995 óta képviseljük az országban kizárólagosan az olasz CIFA márkát, amely magába foglalja a készbeton gyártás és szállítás gépeinek forgalmazását, valamint azok szervizelését.

Kizárólagos magyarországi képviseletét látjuk el továbbá az alábbi gyártóknak:

  • CARMIX önjáró, öntöltő betonüzemek, dömperek és cementsilók,
  • LEADERMEC betonacélfeldolgozó gépek,
  • ZOOMLION targoncák,
  • LODAX teherelosztó lemezek,
  • LeycoChem LEYDE gépkarbantartó, tisztítószerek (elsősorban beton, aszfalt és építőipar területeire),
  • MESTO professzionális permetezők (az építőipartól kezdve az otthoni felhasználásig minden területre).

Forgalmazunk esztrich gépeket; elektromos, pneumatikus tű- és zsaluvibrátorokat; frekvencia átalakítókat; műanyag és gumitömlőket; vakológépeket; festékszórókat és használt építőipari gépeket, valamint ezek szervizelésében, alkatrészeinek beszerzésében is rendelkezésre állunk.

Egyedi szolgáltatásaink közé tartozik még a mélyépítés, a bányászatban vizsgázott és jól bevált Bullflex technológiával, melynek az építőiparban történő elterjesztésével már jelentős sikereket értünk el. Ezenkívül acélszerkezetek, szállító berendezések gyártása, belső anyagmozgatási problémák megoldása.

Célunk, hogy széles termékismeretünkkel, szakmai tapasztalatunkkal segítsünk Önöknek a beruházási és fejlesztési döntéseik meghozatalában, valamint a már meglévő gépek és berendezések biztonságos üzemeltetésében. Nagy hangsúlyt helyezünk az Önök teljes körű kiszolgálására az alkatrészellátás, új és felújított berendezések beszerzése, valamint a szervizszolgáltatás területén.

SHARF Hungária Kft.

 

Telephely: 2800 Tatabánya 6048/13 Hrsz.
Telefon: +36 70 325 4762

 

 

Email: sharf@sharf.hu / technika@sharf.hu
Web: www.sharf.hu

A Sharf Hungária Kft. a CIFA hivatalos, kiemelt kereskedelmi partnere. A honlapon található tartalom a Sharf Hungária Kft. szellemi tulajdona. A Sharf Hungária Kft. fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A honlapon található információk és grafikai elemek sem egész, sem pedig részei nem publikálhatók és nem terjeszthetők a Sharf Hungária Kft. előzetes írásos engedélye nélkül.