A projekt címe: Sharf Hungária Kft. technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram


A projekt tartalmának bemutatása: A kedvezményes kölcsön az MFB Zrt. által meghirdetett Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram keretében került felhasználásra. A Hitelprogram célja a cégünk likvid működésének zavartalan biztosításához szükséges készlet beszerzések, illetve működési költségek finanszírozása.


Visszatérítendő hitel összege: 149 millió forint

Hitelprogram azonosító jele: GINOP-8.3.5-18/BA projekt címe: Infokommunikációs fejlesztés a Sharf Hungária Kft.-nél


A szerződött támogatás összege: 9 268 313 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 40%


A projekt tartalmának bemutatása: Pályázatunk keretében az iWise hibrid megoldású integrált vállalatirányítási rendszert szereztük be, mellyel cégünk belső működésének fejlesztése valósult meg. Fontosnak tartottuk egy olyan rendszer bevezetését, amelyet saját igényinkre szabva tudunk kialakítani, hogy célzottan segíthesse dolgozóink mindennapi munkáját.

A fejlesztésünk fő célja az volt, hogy vállalkozásunk munkafolyamatait leegyszerűsítsük, ugyanakkor átláthatóbbá és hatékonyabbá is tegyük, mely elengedhetetlen feltétele a versenyképességünk és folyamatos fejlődésünk biztosításának. Az egyes tevékenységeink áttekinthető rendszerben való megjelenítése és kezelése segítséget nyújt üzleti döntéseink meghozatalában, az innovatív üzleti megoldások alkalmazásában.

A fejlesztéssel az iWise rendszer 10 db moduljának bevezetését valósítottuk meg, melyek az alábbi funkcionális területekre fókuszálnak:


A felhőalapú szolgáltatások esetén:


Az iWise Cloud22 Szolgáltatás Menedzsment modul segítségével megvalósítható a vállalat szolgáltatásainak menedzselése, mely által lehetővé válik a szolgáltatási stratégia alkalmazása, a szolgáltatás tervezése és a szolgáltatásátadás.

Az iWise Cloud22 Táv- és csoportmunka modul a vállalaton belüli hatékony információáramlást és a hibakezelés optimalizálását támogatja.

Az iWise Kontrolling modul képes külső rendszerekből vett főkönyvi kivonatok importálásával riportok készítésére alkalmas. A művelet során a program elkészíti a vállalat gazdasági helyzetének elemzéséhez szükséges mutatókat, melyeket diagramokon is szemléltet.


A partnerekkel való kapcsolattartásban nagy segítséget nyújt az iWise CRM modul, amely azon túl, hogy a meglévő ügyfelek adatait egyszerű, könnyen áttekinthető felületen, egységesen kezeli, alkalmas az új ügyfelekkel való kapcsolatfelvételek több típusú rögzítésére, felmérések, illetve riportok készítésére is.

Az iWise Munkaügy modul (HR) fő feladata a cég munkavállalóival kapcsolatos HR adminisztrációs feladatok időigényének csökkentése, az adatok egységes rendszerben való kezelése, a könnyebb átláthatóság biztosítása.


A helyben telepített saját szoftver esetén:


A vállalati tudásbázis bővíthető az iWise Tudásmenedzsment modul használatával, ahol egységes rendszerben kezelhetők a különböző közérdekű dokumentumok, segéd- és oktatási anyagok, munka- és tűzvédelemmel kapcsolatos információk.

Az iWise Iratkezelés modul segít a vállalat működése során keletkező bizonylatok, dokumentumok, szerződések egységes, átlátható rendszerben való nyilvántartására.

Az iWise Logisztika modul segít a komplex logisztikai folyamatot alkotó részfeladatok pontos megtervezésében, majd egy folyamattá való integrálásában, a költséghatékonyság figyelembevételével.

Az iWise Munkafolyamat Irányítási Rendszer modul az információs technológia megoldásait felhasználva végzi a munkafolyamatok aktualizálástát. Előre megadott feltételrendszer mentén koordinálja a feladatokat a folyamatban érintettek között és megadja, hogy minden folyamat az előírt korlátokon belül (pl.: határidők és egyéb paraméterek) betartásával valósuljon meg.

Az iWise mobil ERP applikáció Android operációs rendszerre lehetővé teszi a Felhasználók részére, hogy bármikor, bárhonnan könnyedén hozzáférjenek az iWise rendszerhez.


Projektünk megvalósítása során eleget teszünk az előírt tájékoztatási kötelezettségnek, melyet szintén szolgáltatás keretében vettünk igénybe.


A projekt befejezési dátuma: 2020.10.14.

Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00523


SHARF Hungária Kft.

 

Telephely: 2800 Tatabánya 6048/13 Hrsz.
Telefon: +36 70 325 4762

 

 

Email: sharf@sharf.hu / technika@sharf.hu
Web: www.sharf.hu

A Sharf Hungária Kft. a CIFA hivatalos, kiemelt kereskedelmi partnere. A honlapon található tartalom a Sharf Hungária Kft. szellemi tulajdona. A Sharf Hungária Kft. fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A honlapon található információk és grafikai elemek sem egész, sem pedig részei nem publikálhatók és nem terjeszthetők a Sharf Hungária Kft. előzetes írásos engedélye nélkül.