Betonpumpák
Pumpa-mixerek
Mixerek
Stabil pumpák
Hibrid gépek
Betongyárak
Mixermosó rendszerek


A CIFA gépgyártó a készbeton gyártás, szállítás és továbbítás gépeinek teljes spektrumát kínálja, a betonpumpáktól és pumpa-mixerektől kezdve a mixereken át a mobil vagy telepített betongyárakig.

Több mint 90 éve meghatározó és innovatív tagja a piacnak: 1974-ben kifejlesztették az első pumpa-mixert, ebben a szegmensben azóta is piacvezetők. 2010-ben elsőként szabadalmaztatták a szénszálas technológiával készült gémrendszert, amelynek köszönhetően ma a CIFA kínálja a leghosszabb gémkinyúlással rendelkező, legnagyobb megengedett össztömegű 3- illetve 4-tengelyes betonpumpát.

Jövőbe mutató fejlesztésük eredményeképp ma már három különböző Plug-in hibrid modell áll rendelkezésre: az Energya E9 mixer, az Energya MK28E pumpa-mixer és a CSSE betonlövő gép, melyet főképp alagútépítésekkor szoktak használni.

SHARF Hungária Kft.

 

Telephely: 2800 Tatabánya 6048/13 Hrsz.
Telefon: +36 70 325 4762

 

 

Email: sharf@sharf.hu / technika@sharf.hu
Web: www.sharf.hu

A Sharf Hungária Kft. a CIFA hivatalos, kiemelt kereskedelmi partnere. A honlapon található tartalom a Sharf Hungária Kft. szellemi tulajdona. A Sharf Hungária Kft. fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A honlapon található információk és grafikai elemek sem egész, sem pedig részei nem publikálhatók és nem terjeszthetők a Sharf Hungária Kft. előzetes írásos engedélye nélkül.