Alkatrészek
Bullflex technológia és mélyépítés
Szállítószalag
Szervíz

Szervíz


SHARF Hungária Kft. CIFA olasz gépgyár kizárólagos magyarországi képviselőjeként forgalmazza az új CIFA gyártmányú mobil és telepíthető betonpumpák, mixerek, pumpa mixerek, betongyárak, és betonkeverők teljes típusválasztékát. Biztosítja a garanciális, és garancia idő utáni szervizüket, valamint teljes körű alkatrészellátásukat.

A szakmában eltöltött évtizedek, a gyári támogatás, és munkatársaink folyamatos továbbképzése garantálja a minőségi munkát és szaktanácsadást. Szervizünk a CIFA gyártmányokon kívül a többi gyártó berendezéseinek, valamint az általunk forgalmazott további gépek javítását is vállalja.

SHARF Hungária Kft.

 

Telephely: 2800 Tatabánya 6048/13 Hrsz.
Telefon: +36 70 325 4762

 

 

Email: sharf@sharf.hu / technika@sharf.hu
Web: www.sharf.hu

A Sharf Hungária Kft. a CIFA hivatalos, kiemelt kereskedelmi partnere. A honlapon található tartalom a Sharf Hungária Kft. szellemi tulajdona. A Sharf Hungária Kft. fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A honlapon található információk és grafikai elemek sem egész, sem pedig részei nem publikálhatók és nem terjeszthetők a Sharf Hungária Kft. előzetes írásos engedélye nélkül.