Alkatrészek
Bullflex technológia és mélyépítés
Szállítószalag
Szervíz

Bullflex technológia és mélyépítés


A Bullflex technológiát évtizedekkel ezelőtt fejlesztették ki a bányászatban a vágatok élettartamának növelése érdekében. Használhatósága az építőiparban, mélyépítésben, alagútépítésben is igazolódott. A Sharf Hungária 1992 óta alkalmazza (kizárólagos jogosultként) a technológiát a legkülönbözőbb területeken. Bányászat, pincemegerősítés, épületmegtámasztás, alapsüllyesztés, falkiváltás stb. A beépített pilléreket szükség esetén betonlövéssel is stabilizáljuk.

A technológiához kapcsolódó egyéb mélyépítési feladatokat is elvégezzük, mint rézsűmegtámasztás talajszögeléssel, betonlövés, statikai erősítések stb.

Vissza a tetejére

Vissza a tetejére

SHARF Hungária Kft.

 

Telephely: 2800 Tatabánya 6048/13 Hrsz.
Telefon: +36 70 325 4762

 

 

Email: sharf@sharf.hu / technika@sharf.hu
Web: www.sharf.hu

A Sharf Hungária Kft. a CIFA hivatalos, kiemelt kereskedelmi partnere. A honlapon található tartalom a Sharf Hungária Kft. szellemi tulajdona. A Sharf Hungária Kft. fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A honlapon található információk és grafikai elemek sem egész, sem pedig részei nem publikálhatók és nem terjeszthetők a Sharf Hungária Kft. előzetes írásos engedélye nélkül.