Betonacél feldolgozó gépek
Blend - mobil betongyárak, betonüzemek
CARMIX - az önjáró betonüzem
CIFA
Festékszórók
Frekvencia átalakítók
Gépkarbantartó, tisztító eszközök
Gumitömlők
Hetronic távirányító rendszerek
Magas nyomású vízpumpák
Mesto permetezők
Teherelosztó lemezek
Vakológépek, betonlövő gépek
Zsaluvibrátorok és tűvibrátorok

Gépkarbantartó, tisztító eszközök


Termékeink megakadályozzák a beton letapadását vagy ha már ott van a beton, azt agresszív módszerek nélkül lehet oldani. Ha termékeinket csak a legkisebb mennyiségben naponta, speciális permetezőinkkel használja, rendkívüli módon csökkentik a tisztítási- és karbantartási időt és ezzel a költségeket is.

Legnépszerűbb termékeink rövid leírását az alábbiakban olvashatják.

A teljes Leyco Chemische Leyde termékkatalógus letöltése.

BETONAC-FIX 2: rendkívül magas koncentrációjú oldószer, melyet 1:3 és 1:10 közötti arányban hígíthatunk, a szennyeződés mértékétől függően. Ez a betonoldószer kifejezetten a vastag, megkeményedett betonkéreg eltávolítására alkalmas. Gyorsan és maradványok nélkül oldja a cement- és mészlerakódásokat, szinte teljesen szagtalan.

ZETOLAN impregnálószerek: ezen formaleválasztó használatával egy védőréteg alakul ki a kezelt területen, és legalább egy munkanapos védelmet nyújt a keverőberendezésen kívüli és belüli betonlerakódásokkal szemben. A szer bármilyen, akár nedves időben is hatékonyan felhordható a felületre szóróberendezés segítségével. A védőrétegre felgyülemlett lerakódások könnyedén eltávolíthatók egy nagynyomású mosókészülékkel.

Zsíroldó szerek: lúgos kémhatású tisztítószer, mely alkalmas a régi, beszáradt olajos, zsíros szennyeződések eltávolítására. Használható fém, beton, kerámia, márvány, műanyag vagy lakkozott felületeken is. Szennyeződéstől függően alkalmazható hígítatlanul vagy 1:5 és 1:20 közötti arányokban.

ZE-KA-FIX: mész- és cementalapú anyagok oldására, eltávolítására kifejlesztett szer, amely hatékonyan és gyorsan tisztítja a például malternek vagy egyéb hasonló anyagoknak kitett gépeket, eszközöket, miközben kíméli a fémet, a gumit, az üveget és a festéket. Használata nagyon gazdaságos, hiszen akár 5- 10 rész vízzel is lehet hígítani.

LEYCO-SLICK csősíkosító: ez egy vízben oldódó, használatra kész por, mely előre kimért csomagokban van. Alkalmazásával csökkenthető a szivattyúban és a csövekben jelentkező betonnyomás, továbbá sűrű betonkeverékek esetén hatékonyabbá tehető a szivattyúk működése. A LEYCO-SCLICK környezetbarát, nem tartalmaz a betonra káros anyagokat (pl. lúgok, kloridok) és kompatibilis mindenféle építkezési termékkel.

Fenti termékeink mellett elérhetőek a legkülönfélébb területeken a tisztító és kondicionáló szereink, például: aszfaltozó gépek tisztítása, járműtisztítás, olajos anyagok tisztítása, cső- és üvegtisztítás. Egyedi igényeikkel forduljanak hozzánk!

Vissza a tetejére

SHARF Hungária Kft.

 

Telephely: 2800 Tatabánya 6048/13 Hrsz.
Telefon: +36 70 325 4762

 

 

Email: sharf@sharf.hu / technika@sharf.hu
Web: www.sharf.hu

A Sharf Hungária Kft. a CIFA hivatalos, kiemelt kereskedelmi partnere. A honlapon található tartalom a Sharf Hungária Kft. szellemi tulajdona. A Sharf Hungária Kft. fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A honlapon található információk és grafikai elemek sem egész, sem pedig részei nem publikálhatók és nem terjeszthetők a Sharf Hungária Kft. előzetes írásos engedélye nélkül.