Betonacél feldolgozó gépek
Blend - mobil betongyárak, betonüzemek
CARMIX - az önjáró betonüzem
CIFA
Festékszórók
Frekvencia átalakítók
Gépkarbantartó, tisztító eszközök
Gumitömlők
Mesto permetezők
Targoncák
Teherelosztó lemezek
Vakológépek, betonlövő gépek
Zsaluvibrátorok és tűvibrátorok

Gépkarbantartó, tisztító eszközök


Termékeink megakadályozzák a beton letapadását vagy ha már ott van a beton, azt agresszív módszerek nélkül lehet oldani. Ha termékeinket csak a legkisebb mennyiségben naponta, speciális permetezőinkkel használja, rendkívüli módon csökkentik a tisztítási- és karbantartási időt és ezzel a költségeket is.

Legnépszerűbb termékeink rövid leírását az alábbiakban olvashatják.

A teljes Leyco Chemische Leyde termékkatalógus letöltése.

BETONAC-FIX 2: rendkívül magas koncentrációjú oldószer, melyet 1:3 és 1:10 közötti arányban hígíthatunk, a szennyeződés mértékétől függően. Ez a betonoldószer kifejezetten a vastag, megkeményedett betonkéreg eltávolítására alkalmas. Gyorsan és maradványok nélkül oldja a cement- és mészlerakódásokat, szinte teljesen szagtalan.

ZETOLAN impregnálószerek: ezen formaleválasztó használatával egy védőréteg alakul ki a kezelt területen, és legalább egy munkanapos védelmet nyújt a keverőberendezésen kívüli és belüli betonlerakódásokkal szemben. A szer bármilyen, akár nedves időben is hatékonyan felhordható a felületre szóróberendezés segítségével. A védőrétegre felgyülemlett lerakódások könnyedén eltávolíthatók egy nagynyomású mosókészülékkel.

Zsíroldó szerek: lúgos kémhatású tisztítószer, mely alkalmas a régi, beszáradt olajos, zsíros szennyeződések eltávolítására. Használható fém, beton, kerámia, márvány, műanyag vagy lakkozott felületeken is. Szennyeződéstől függően alkalmazható hígítatlanul vagy 1:5 és 1:20 közötti arányokban.

ZE-KA-FIX: mész- és cementalapú anyagok oldására, eltávolítására kifejlesztett szer, amely hatékonyan és gyorsan tisztítja a például malternek vagy egyéb hasonló anyagoknak kitett gépeket, eszközöket, miközben kíméli a fémet, a gumit, az üveget és a festéket. Használata nagyon gazdaságos, hiszen akár 5- 10 rész vízzel is lehet hígítani.

LEYCO-SLICK csősíkosító: ez egy vízben oldódó, használatra kész por, mely előre kimért csomagokban van. Alkalmazásával csökkenthető a szivattyúban és a csövekben jelentkező betonnyomás, továbbá sűrű betonkeverékek esetén hatékonyabbá tehető a szivattyúk működése. A LEYCO-SCLICK környezetbarát, nem tartalmaz a betonra káros anyagokat (pl. lúgok, kloridok) és kompatibilis mindenféle építkezési termékkel.

Fenti termékeink mellett elérhetőek a legkülönfélébb területeken a tisztító és kondicionáló szereink, például: aszfaltozó gépek tisztítása, járműtisztítás, olajos anyagok tisztítása, cső- és üvegtisztítás. Egyedi igényeikkel forduljanak hozzánk!

Vissza a tetejére

SHARF Hungária Kft.

 

Telephely: 2800 Tatabánya 6048/13 Hrsz.
Telefon: +36(34)310-814 / +36(34)510-172

 

 

Email: sharf@sharf.hu / technika@sharf.hu
Web: www.sharf.hu

A Sharf Hungária Kft. a CIFA hivatalos, kiemelt kereskedelmi partnere. A honlapon található tartalom a Sharf Hungária Kft. szellemi tulajdona. A Sharf Hungária Kft. fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A honlapon található információk és grafikai elemek sem egész, sem pedig részei nem publikálhatók és nem terjeszthetők a Sharf Hungária Kft. előzetes írásos engedélye nélkül.