Betonacél feldolgozó gépek
Blend - mobil betongyárak, betonüzemek
CARMIX - az önjáró betonüzem
CIFA
Festékszórók
Frekvencia átalakítók
Gépkarbantartó, tisztító eszközök
Gumitömlők
Mesto permetezők
Targoncák
Teherelosztó lemezek
Vakológépek, betonlövő gépek
Zsaluvibrátorok és tűvibrátorok

Targoncák


Az 1992-ben alapított Zoomlion már több mint 100 országban képviselteti magát világszerte, immár hazánkban is. A Zoomlion vezető pozíciót tölt be az építőipari gépek területén, köszönhetően megbízható és gyors fejlesztéseinek.

Kínálatunkban megtalálhatók a belső égésű motoros és elektromos targoncák, valamint a különféle elektromos emelő és rakodóeszközök. Targoncáink alapfelszereltsége a megerősített duplex emelőoszlop, 3000mm-es emelési magassággal, 920mm-es villahosszal, első és hátsó LED munkalámpák, sárga villogó. Az ergonomikus kezelőkarok, az állítható vezetőülés valamint a súlypont optimális elhelyezésének köszönhető nagy stabilitás segítik a kényelmes használatot.

Opcióként választhatók többek között oldalvilla mozgatás és villa pozícionáló, villahosszabbítás, fehér szuperelasztikus kerekek, zárt kabin, első szélvédő, fűtés és klíma. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.

Termékeink rendelkeznek CE minősítéssel.

A teljes katalógus ide kattintva tekinthető meg.


Vissza a tetejére

SHARF Hungária Kft.

 

Telephely: 2800 Tatabánya 6048/13 Hrsz.
Telefon: +36(34)310-814 / +36(34)510-172

 

 

Email: sharf@sharf.hu / technika@sharf.hu
Web: www.sharf.hu

A Sharf Hungária Kft. a CIFA hivatalos, kiemelt kereskedelmi partnere. A honlapon található tartalom a Sharf Hungária Kft. szellemi tulajdona. A Sharf Hungária Kft. fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A honlapon található információk és grafikai elemek sem egész, sem pedig részei nem publikálhatók és nem terjeszthetők a Sharf Hungária Kft. előzetes írásos engedélye nélkül.